sâmbătă, 24 noiembrie 2012


  • Prajitura cu mac

Ingrediente:

  • 2 bucati oua
  • 1 cana zahar
  • 1 cana faina
  • 1 pachet praf de copt
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 cana lapte
  • 100 grame unt topit
  • 1 cana mac macinat
  • Timp de preparare: Peste 30 minute
  • Complexitate: Usor
  • Numar de portii: mai mult de 12
Mod de preparare
Prajitura cu mac este o delicatese care se prepara foarte, foarte usor.

Toate ingredientele enumerate in lista se amesteca bine, se va obtine un aluat destul de moale care se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt ( altfel se va lipi prajitura de tava) si se coace la foc mediu 25-30 minute.

Dupa racire se pune deasupra dulceata acrisoara, glazura de ciocolata sau pur si simplu zahar pudra. De data aceasta am pregatit o glazura de ciocolata, am topit pe baie de apa 100 g ciocolata + 50 g unt.

Asta e tot! Prajitura este foarte buna si aromata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu